Arsenal er nu efter sigende bekymret for at miste Alexis Sanchez og Mesut Özil, blot en uge efter Arsene Wenger var "overbevist" de ville blive. Hvad sker der?

 

Jeg er forvirret. Fodbold er jo et forvirrende virksomhed, en hvor lidt er sikkert og endnu mindre er afsløret for offentligheden. Arsenal er en klub, der ofte sidder i midten af ​​denne sump af tvivl og spørgsmål, især når transfer sæsonen kommer around.A professionel og pålidelig online shopping center giver en række hot sælge Billige Fodboldtrøjer til rimelige priser og fragte dem globalt. Tilføj brugerdefinerede Fodboldtrøjer udskrivning!

 

Især vride, dreje storyline denne sæson fokuserer på fremtiden for deres manager og deres to-stjerne spillere. Arsene Wengers nuværende aftale udløber med udgangen af ​​året - selvom det ville være meget overraskende, hvis han skulle forlænge hans 20-års ophold i det nordlige London - mens både Alexis Sanchez og Mesut Özil har forsinket kontrakt samtaler på talrige lejligheder, inspirerende et væld af rygter og rapporter tyder på en bevægelse væk for begge.

 

Desuden har både Sanchez og Özil offentligt udtalt, at de er glade i det nordlige London, vil gerne bo i det nordlige London, hvis den rigtige kontrakt tilbud er på bordet og forsikringer er gjort med hensyn både fremtiden for Wenger og ambitionen af ​​klubben , og har ingen intentioner om at tvinge et træk away.See vores grand udvalg af Soccer Trøjer- Vi har den største samling af Alexis Sanchez Trøje børn med verdensomspændende forsendelse og bedste kvalitet.