Bayern München præsident Uli Hoeness har haft en grave på rivaler Borussia Dortmund, siger de har undladt at montere titel udfordring de havde været expecting.Huge udvalg af Billige Fodboldtrøjer og supporter merchandise. Udskrivning med dit eget navn eller din foretrukne afspiller. Hurtig levering og billige priser.

 

Bayern lidt deres eneste liga nederlag i sæsonen til Dortmund i november, men Thomas Tuchel side gik ind i vinterpausen på sjettepladsen, 12 point bag bordet-topping mestre.

 

Dortmund har undladt at vinde ni af deres 16 ligakampe og Hoeness fortalte Sky Deutschland: "Kælet med tidlig ros i starten af ​​sæsonen, Dortmund troede, det var et år, hvor de kan skubbe Bayern virkelig hårdt.

 

"Og hvad skete der? I julen Jeg kiggede på bordet og registreret, at der er en 12-punkts hul igen."

 

Udvidelse på sin omgang med Dortmund direktør Hans-Joachim Watzke, med hvem han har stødte sammen i fortiden, Hoeness sagde: "Jeg har en meget forretningsmæssigt forhold med hr Watzke.We har en stor samling af Fodboldtøj børn Bayern München alle til konkurrencedygtige priser, så don 't glip af, få din Bayern München Trøje børn dag!