Køb din Fodboldtrøjer fra vores online fodbold butik. Hurtig levering og billige priser. Tjek alle de klubber her.

Guillem Balague besvarer spørgsmål om Euro 2016

Guillem Balague svarer på dine spørgsmål og giver sine tanker om Alvaro Morata forestillinger som Spanien fortsætter deres Euro 2016 forsvar.

Vicente del Bosque side har allerede booket deres plads i de sidste 16 efter deres imponerende 3-0 sejr over Tyrkiet fredag aften, og de kan sikre topplacering i gruppe C med et punkt fra deres sidste gruppe kamp mod Kroatien tirsdag.

Sky Sports '  spansk fodbold ekspert svarer på dine spørgsmål om La Roja ...

Hvor god er Spanien? Folk siger, at de ikke er så god? (@ Buick_FTD83)

Nogle mennesker har sagt Spanien er ikke så godt! Fortæl disse mennesker til at stoppe med at spille med deres telefoner, mens spillet er på. Hvis de faktisk se spillet, de kan lige nå en anden konklusion!

Spøg til side, jeg forstår nogle mennesker kan overveje fodbold Spanien spiller som kedeligt, fordi opbygningen er langsom. Måske skulle det forbedre og være hurtigere, men det er meget svært, når holdene vi har spillet imod forlade syv mænd bag bolden.

Spanien forseglet kvalifikation til de sidste 16 med sejr mod Tyrkiet.

De angriber med to eller tre, men lader syv mænd bag bolden, venter, hvis de mister bolden i deres egen kasse. Det er derfor vanskeligt at spille hurtigere og mere direkte. Hvad du skal gøre er at spille det langsomt eller i det mindste bygge op sammen for at være sammen i den sidste tredjedel. Så kan vi tjene masser af kombinationer for at nå de mål og score et mål.

Også, hvis vi mister bolden vi er så er der for at vinde det tilbage. Det er den gamle Pep Guardiola idé, der er blevet installeret i Spanien. Hvis det, der gør dig godt, er at holde sig til taktikken, har vi gjort det så langt, men jeg troede, Tyrkiet gjort os se bedre ud end vi er.

Kan vi konkludere Spanien er det bedste, vi har set hidtil i Euro 2016 og overvældende favoritter? Eller er det for tidligt? (@Demy_Gh)

Hidtil Spanien ligne det stærkeste hold, men vi gjorde kamp mod Tjekkiet og mod Tyrkiet, de manglede så meget disciplin defensivt og du skal være meget fokuseret, når du spiller Spanien, fordi du ikke har meget af bolden. De havde ikke det, og det gjorde Spaniens livet meget lettere, men jeg kan garantere, at vil ikke være så let fra nu af.

Cesc Fabregas (c) kampe for bolden mod Tyrkiet

Overvældende favoritter? Det tror jeg ikke. Der er en masse hold [at kunne vinde det]. Husk, har der været mange eksempler i fortiden som i World Cup i 1982, da Cameroun så så godt i starten og Italien kiggede forfærdelige. Italien endte med at vinde det, og også Brasilien set meget godt i denne turnering. Du kan gå gennem alle de turneringer én efter én, og der vil have været teams, der har startet lyst.

Men det betyder ikke garantere noget. Det er stadig meget tidligt i denne turnering. Hvad det betyder dog, at hvis vi ender med topping gruppen vil vi spille et hold, der slutter tredje, som vil gøre Spanien favoritter til videre til kvartfinalerne.

Er Alvaro Morata den ægte vare for Spanien? Og han kunne være nøglen til Spaniens mulig succes? (@CaullmBradke)

Hvorfor kigge efter en nøgle? Hvis du er på udkig efter nøgler: 10 spil uden at lukke et mål, Iniesta spiller vidunderligt, fuld-backs fremadrettet og selvfølgelig Alvaro Morata scoring. Nolito er at lave så godt, så der er forskellige målscorere.

Balague har rost Alvaro Morata s perforamances hidtil

Alle disse ting er nøglen så hvorfor bare kigge efter en? Men Morata er perfekt til stilen i Spanien, fordi han bevæger sig rundt, hans første touch er meget god, og han gør løbende kører som driver forsvarerne vanvittigt. Han selv kører, når siger Juanfran går fremad og Spanien mister bolden tilbage at spore wing som den fulde-back forsøger at komme sig.

Han er helt vidunderligt for alle, men også nu er han scorer mål. Det er vigtigt, fordi vi ikke indrømme mange.

Forventer du Spanien at gå på fuld styrke mod Kroatien eller rotere truppen? (@ Ghedin1878)

Mod Kroatien Jeg er sikker på, at der vil være et par ændringer. Der må være. Men vi ønsker at være først, og som vil blive besluttet mod Kroatien. En uafgjort ville være godt nok for Kroatien samt fordi Luka Modric er såret, og ser ud til at gå glip af spillet.

Spanien kan forsegle topplaceringen i gruppe C med et punkt mod Kroatien

Et punkt ville se dem kvalificere sekunder. Det kan se Spanien lave en eller to ændringer, fordi vi ikke kan spille med det samme hold i hele turneringen.

Hvorfor fodboldens verden fejre strejkende så meget mere end reelle genier som midtbanespiller Iniesta? (@bouncebckbltrx)

God pointe. Det er mål, er det ikke? Du ser de mål og det er hvad fodbold handler om. Det handler om at lave i øjnene af fans. Er Iniesta tackle? Nej Er han score mål? Nej Er han hjælpe en masse? Ikke meget, men han er en af de mest talentfulde centrale midtbanespillere jeg har set i mit liv.

Iniesta v Zidane

Guillem Balague debatter om Andres Iniesta er bedre Zinedine Zidane

Er der nogen mulig chance for Aritz Aduriz at spille? (@iwanotong)

Balague tænker Athletic Bilbao angriber Aritz Aduriz har stadig en afgørende rolle at spille for Spanien ved EM 2016

Han har spillet naturligvis, men Spanien har det godt og Morata opholder på, Nolito så godt. Aduriz blev bragt på at give noget andet, når tingene er svære, som han gjorde mod Tjekkiet. Du vil se noget lignende med ham som turneringen skrider frem.

Hvorfor teams så defensivt oprettet på denne euro? Alle ønsker at spille på modangreb ... (@ Kavan010)

Der er ikke meget talent i verden fodbold i øjeblikket, så hvis du sætter op til at forsvare dig generelt får point eller komme tættere på at få point.

Også i hovedet på ledere, etablering defensivt er den bedste til at måde at få point, og at links til den måde, vi har tænkt over fodbold i lang tid.

Johan Cruyff og Pep Guardiola lært os noget andet i, at for at være defensivt god du faktisk nødt til at have en organiseret angreb, holde bolden og være i den sidste tredjedel af oppositionen. Kig på Guardiola team. Hvert eneste år Barcelona og Bayern har været de bedste defensive hold i ligaerne.

Bedste form for forsvar angreb? Det er Pep Guardiola opfattelse

Han foreslog at der er en anden måde at tænke på det, og det er mit andet punkt. Der er en masse af middelmådighed i nationale teamledere. De bliver ikke betalt en masse, og der er mange, der har nået deres grænser ved at forvalte deres landshold.

Jeg generalisere, fordi Antonio Conte ikke er som det, og Vicente del Bosque er ikke som det, men en masse er ikke gode trænere. For en træner, der er kun middelmådige den letteste ting er at bare oprette et hold til at forsvare. Blandingen af ikke meget talent, at den nemme natur oprette forsvare og nogle middelmådige trænere betyder alle ser ud til at spille på kontraangreb. Ingen er modig nok til rent faktisk at prøve noget andet.

Få Euro 2016 Advarsler

Breaking news fra Euro 2016, direkte til din mobiltelefon

Tag et kig gennem vores massive samling af Manchester United trøje alle til lave priser. Pick up fodboldtrøjer i dag!