Manchester United-manager Jose Mourinho, hvis der er nogen fadæse, som sidste sommer på transfermarkedet, i Pogba en person, der bruges for mange penge, men ikke matche en målscorer med Ibrahimovi en sammenlignelig. Atletico Madrids vigtigste angriber Griezmann har længe været mål for Jose Mourinho, som en af verdens fodboldspillere efter Messi og Ronaldo, Franskmanden er også målet for Real Madrid, Paris og andre giganter. Købe Billige Fodboldtrøjer her, vil du få flere tilbud nu.

 

Siden sidste år, er Griezmann gentagne gange sagde: "Om overførslen, for at se, hvis Atletico Madrid er ikke at sælge mig, jeg er nødt til at se, hvis jeg ønsker at forlade Atletico Madrid, vil jeg sige, at jeg er i Atletico Madrid, meget glad." "Det er lidt vag, men der er ingen konkrete udsagn om at forlade landet."

 

Denne runde i La Liga, Atletico Madrid 1:0 lille vinder Spanierne, Griezmann scorede det eneste mål i dette spil, også 100 kugle af den spanske enkelte. Efter spillet, når en journalist spurgte ham om fremtiden for Atletico Madrid spørgsmål, Griezmann nægtede at svare på det positive og skyndte sig væk fra scenen. Den Billige Griezmann Trøjer, tilhører din egen t-shirt, du kan udskrive, kan du navn eller nummer på det.

 

Og Griezmann ' s mægler, sagde i et interview med Telefoot, hans kunder vil overveje citater fra Manchester United og Real Madrid, der understreger, at Griezmann kontrakt indeholder 100 millioner kroner i fratrædelsesgodtgørelse, som for de franske giganter PSG, han sagde: "Sidste år, havde de en interesse i Griezmann, men ikke i år." Griezmann kan ikke være i PSG plan. "Flere detaljer om Billige Griezmann Trøjer, besøg venligst hjemmesiden til at have et kig.

Griezmann vil overveje at deltage i Real Madrid og Manchester United

Gengivet fra:http://www.spilletroje.com/Griezmann-vil-overveje-at-deltage-i-Real-Madrid-og-Manchester-United